TRAGEDIJA NA LJETOVANJU: Žena preminula nakon napada morskog psa, porodica ju je pokušala spasiti...

Žena i njena porodica, koji su bili putnici na luksuznom brodu.

  • Hronika

  • 07. Sep. 2022  

  • 0

Žena iz Pennsylvanije (58), preminula je jučer nakon napada morskog psa na Bahamima, saopćila je policija.

Žena i njena porodica, koji su bili putnici na luksuznom brodu „Royal Caribbean’s Harmony of the Seas“, bili su u posjeti New Providensu, gdje su imali rezerviran izlet.

„Porodica je navodno ronila u vodi i to područje je poznato po posjetiocima koji rone na dah“, saopćila je policija, koja navodi da su članovi porodice primijetili bik ajkulu kako napada ženu.

Prema pisanju Reutersa, upravo su porodica i zaposleni u turističkoj agenciji pokušali da spase žrtvu. Policija navodi da je žena zadobila velike povrede gornjeg dijela tijela. Inače, nesreća se dogodila mjesec dana nakon što je osmogodišnji britanski dječak preživio napad tri ajkule na Bahamima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...