NISU SE BAŠ SVI ODUŠEVILI ERDOGANOM: Poznata hrvatska novinarka protestovala protiv turskog predsjednika, dočekala ga je s transparentom

"Jedan veliki čovjek jednom je rekao - to što nas je malo na prosvjedu ne znači da nismo u pravu.
Nisu problem blokirane ulice, problem je ERDOGAN.

  • Regija

  • 08. Sep. 2022  08. Sep. 2022

  • 1

Šefica Sindikata novinara Hrvatske Maja Sever danas je na ruti kojom je prolazio turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan stajala uz cestu s transparentom "Free Turkey Journalists" (Oslobodite turske novinare).

"Jedan veliki čovjek jednom je rekao -  to što nas je malo na prosvjedu ne znači da nismo u pravu.

Nisu problem blokirane ulice, problem je ERDOGAN.

U Turskoj su trenutno 38 novinara u zatvoru, u prošloj godini suđeno je 241 novinaru, privedena su 73 novinara, ubijena jedna radijska voditeljica; fizički je napadnuto 155 novinara", objavila je na Facebooku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...