DŽEKO I PJANIĆ NEĆE NA TEREN, A ANEL HADŽIĆ PORUČIO: "Ovo je sad dokaz da Vico sve radi po nalogu Dodika"

Hadžić je imao žestoku poruku za čelnike krovne kuće bh. fudbala, a igrače je pozvao da bojkotuju gostovanje u St. Petersburgu.

  • Sport

  • 10. Sep. 2022  10. Sep. 2022

  • 1

Nakon odluke Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine o prijateljskoj utakmici sa Rusijom stigao je veliki broj reakcija.

Edin Džeko i Miralem Pjanić jasno su poručili da neće igrati tu utakmicu.

Oglasio se i bivši reprezentativac BiH i jedan od Zmajeva koji je igrao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine, Anel Hadžić.

Hadžić je imao žestoku poruku za čelnike krovne kuće bh. fudbala, a igrače je pozvao da bojkotuju gostovanje u St. Petersburgu.

"Ovo je sad dokaz da Vico (op.a. Zeljković, predsjednik NSBiH) po nalogu Dodika sve radi! Podržavaju agresora kao što su oni 90-ih podržavali! Guraju BiH u izolaciju sa ovim! Molim da igrači imaju kičmu i isprave se i kažu ne idem! Sramota", poručio je Hadžić.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...