INCIDENT U KIJEVU: Muškarac se vozilom zabio u automobil u kojem je bio Volodimir Zelenski, odmah su ga...

Ljekari koji su bili u pratnji šefa države pružili su hitnu pomoć vozaču automobila koji je prevezen u bolnicu.

  • Svijet

  • 15. Sep. 2022  

  • 1

S automobilom u kojem se nalazio Volodimir Zelenski u srijedu navečer u Kijevu sudario se drugi automobil, objavio je glasnogovornik ukrajinskog predsjednika, Sergej Nikiforov.

Identitet vozača koji je udario u automobil sa Zelenskim te u još jedan auto iz pratnje zasad nije poznat, kao ni okolnosti tog događaja.

Ljekari koji su bili u pratnji šefa države pružili su hitnu pomoć vozaču automobila koji je prevezen u bolnicu. Također, utvrđeno je kako Zelenski nema ozbiljnih ozjeda.

Incident se istražuje.

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...