„KLOŠARI, NEMAJU ZA KISELE VODE…“: Bivši trener banjalučkog Borca nakon teškog poraza zaprepastio sve…

Lalatović se u Radnički vratio nakon neuspjele epizode u banjalučkom Borcu u kojem je također ostao zapamćen po kontroverznim istupima u medijima.

  • Sport

  • 11. Okt. 2022  

  • 0

Bivši trener banjalučkog Borca Nenad Lalatović bio je razočaran jučer poslije poraza svog tima Radničkog iz Niša od Radničkog 1923 rezultatom 3:1.

“Suđenje neću komentarisati, neka Savez procijeni sam. Ni na jednoj utakmici nisam zadovoljan suđenjem od kada sam došao, ali ne smijem da komentarišem. Ako nekome smeta Ivica Tončev ili braća Tončev, a očito da smeta... Upao sam u haos ovdje, ne mogu ništa da promijenim, to su neki stari repovi. To je opet posao za FSS, gospodina Filipovića, Piksija, kojeg ja jako cijenim. Imam informaciju da neko drugi želi da preuzme klub“, kazao je Lalatović.

"Imam korektan odnos sa sudijama, a u klubu je sve pod konac. Plate u minut. Sada hoće da dođu neki mešetari, neki klošari, koji nemaju za kisele vode. Znate vi kojima se obraćam. Za vas je Tončev gospodin, nema mjesta klošarima u Radničkom“, kazao je Lalatović.

Podsjetimo, Lalatović se u Radnički vratio nakon neuspjele epizode u banjalučkom Borcu u kojem je također ostao zapamćen po kontroverznim istupima u medijima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...