SKANDAL U BEOGRADU: Brutalne uvrede na račun bivšeg trenera banjalučkog Borca, zatražio je od sudije da se prekine utakmice (VIDEO)

"Oni neka pjevaju šta hoće, oni su platili kartu“, kazao je Lalatović.

  • Sport

  • 31. Okt. 2022  

  • 0

Nenad Lalatović, bivši trener banjalučkog Borca vratio se u Radnički iz Niša, a jučer je njegov tim gostovao kod beogradskog Partizana.

Bilo je 4:0 za Partizan, a navijači domaćeg tima brutalno su vrijeđali trenera gostiju, koji je za vrijeme igračke karijere bio kapiten, a jedno vrijeme i trener Crvene Zvezde.

Prema pisanju medija u Srbiji u jednom trenutku zatražio je i prekid meča od četvrtog sudije, jer su navijači Partizana vrijeđali pjesmama njegovu suprugu.

On je nakon meča kazao da nije očekivao da njegov tim može ugroziti Partizan, te da nisu bili standardni.

Prokomentarisao je i uvrede sa tribina.

“Ja njih ne čujem, to je postalo standardno. Vidio sam da imam tri žuta kartona, da mogu dobiti četvrti, pa da ne vodim ekipu protiv Kolubare. Što se tiče Grobara ja im ne zamjeram. Oni neka pjevaju šta hoće, oni su platili kartu“, kazao je Lalatović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...