RASPAD SISTEMA U BANJALUČKOM BORCU: Trener Lalatović spakovao kofere, uskoro preuzima…

Lalatoviću ne ide u Banjaluci i pitanje je trenutka kada će napustiti Borčevu klupu razočaran serijom lošijih rezultata i aktuelnim trenutkom. 

  • Sport

  • 27. Jul. 2022  

  • 0

Rukovodstvo superligaša FK Novi Pazar odavno je angažovano u akciji dolaska trenera Nenada Lalatovića

Lalatoviću ne ide u Banjaluci i pitanje je trenutka kada će napustiti Borčevu klupu razočaran serijom lošijih rezultata i aktuelnim trenutkom. 

Ovih dana, rukovodeći kadar Novog Pazara, pojačan diplomatskim naporima počasnog predsjednika Rasima Ljajića, pomno prati vijesti iz Banjaluke. 

Sasvim je izvijesno, odluka je na pomolu i Lalatovićevo konačno „da“ rukovodstvu Novog Pazara. U istom aranžmanu, put Novog Pazara mogao bi i Dragan Šarac, navijačima „plavih“ dobro poznato lice, bivši prvotimac i godinama provjereni saradnik potencijalnog šefa struke pazarskog tima.

Ekipu sa Gradskog stadiona, pred početak sezone, preuzeo je Vladimir Gaćinović. Pred Novim Pazarom, slijedi serija velikih iskušenja – Partizan, TSC, niški Radnički i lučanska Mladost. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...