„OVO JE NEPRIMJERENO…“: Heidi Klum sa kćerkom pozirala za brend donjeg rublja, „usijale“ se društvene mreže…

Leni je već krenula dalje i na društvenim mrežama promovira kampanju koju je snimila za poznati brend parfema i odjeće.

  • Estrada

  • 15. Okt. 2022  15. Okt. 2022

  • 2

Majka i kćerka poziraju u čipkastom rublju. Slavna manekenka i model Heidi Klum snimila je reklamnu kampanju za jedan od najpoznatijih brendova donjeg rublja sa svojom osamnaestogodišnjom kćeri Leni.

Fotografije sa seta mnogi korisnici društvenih mreža smatraju neprimjerenim budući da je Leni do jučer takoreći bila maloljetna.

"Ovo je malo čudno, zamisli da snimaš kampanju za donje rublje s mamom", "Neprijmjereno", "Na rubu pornografije", pisali su korisnici Twittera.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/568e8e90-4ba3-11ed-81d2-3af5b58e8c4a/originalFoto: Profimedia

"Poput majke i kćeri. Svaka žena ima posebno mjesto u srcu za svoje omiljeno donje rublje”, glasi moto ove kampanje. Dok se internet zabavlja ovime, Leni je već krenula dalje i na društvenim mrežama promovira kampanju koju je snimila za poznati brend parfema i odjeće.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...