STEFFI GRAF NA NASLOVNICI MODNOG MAGAZINA: Evo šta je rekao Andre Agassi na pitanje stari li njegova supruga... (FOTO)

Bivši svjetski teniski as broj jedan i dalje ludo voli svoju suprugu. Ponosno je pokazao fotografiju na Twitteru na kojoj je njemačka teniska zvijezda na naslovnici njemačkog Voguea.

  • Show

  • 28. Okt. 2022  28. Okt. 2022

  • 0

Ista profesija i ljubav mnogo puta ne idu zajedno, no u nekim slučajevima su nepobjediva kombinacija. Tome svjedoče Steffi Graf i Andre Agassi koje je prst sudbine  spojio u ljubavni par. I danas se ludo vole kao prvog dana. Proslavljeni sportaš je s ostatkom svijeta podijelio fotografiju s naslovnicom junskog izdanja kultnog časopisa i svojom dragom na njoj.

Na pitanje jednog od Twitteraša "Wow! Stari li Steffi ikada?", njezin ponosni suprug je odlučno odgovorio sa: "Ne". Agassi je opisao kako se zaljubio u tenisačicu u svojoj autobiografiji "Open".

U braku su više od dvije decenije i imaju dvoje djece, Jadena Gila Agassija i Jaz Elle Agass. U javnosti se pojavljuju rijetko i to isključivo na događanjima vezanim uz sport koji ih je proslavio. Žive u Summerlinu, naselju u blizini Las Vegasa, a njihovi susjedi su Steffina majka te brat Michael sa svojom porodicom. 

Jedan su od najomiljenijih parova u historiji tenisa.

Oboje su velikani tenisa i započeli su vezu 1999. godine kada su bili pobjednici French Opena. Graf i Agassi vjenčali su se 2001. i od tada su nerazdvojni.

"On je najbolji otac kojeg sam ikada mogla poželjeti svojoj djeci. Voli samo provoditi vrijeme i igrati se, maziti s djecom, jednostavno ih je lijepo gledati skupa", rekala je Graf nedavno, prenosi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...