DRAMA U SUDAČKOJ NADOKNADI: Pogledajte golčinu Lewandowskog za veliku pobjedu Barcelone u Valenciji (VIDEO)

Valencija je na 10. mjestu La Lige, dok je Barcelona izjednačena s Realom na vrhu tabele, ali Madriđani imaju utakmicu manje.

  • Sport

  • 30. Okt. 2022  30. Okt. 2022

  • 0

Barcelona je slavila 1:0 na gostovanju u Valenciji , domaćini su se pokazali kao tvrd orah vođeni s Gattusom s klupe. Barcelona je bila bolja cijelu utakmicu, ali tek su u sudačkoj nadoknadi došli do pogotka.

Domaći su u 50. minuti došli u vodstvo, no VAR je poništio pogodak zbog igranja rukom. Trener Barcelone Xavi u tri izmjene pokušao je promiješati karte, pa su šansu dobili Raphinha, Torres i Gavi, ali to nije puno pomoglo.

Barca je imala posjed, čak deset udaraca na gol Valencije, no izostala je realizacija i činilo se da će Katalonci otići kući s jednim bodom u džep, ali onda se ukazao Lewandowski koji je sjajno ispratio ubačaj Raphinhe i riješio susret.

Valencija je na 10. mjestu La Lige, dok je Barcelona izjednačena s Realom na vrhu tablice, ali Madriđani imaju utakmicu manje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...