BORE JOJ SE ZA ŽIVOT: Cure novi detalji nesreće u kojoj je učestvovala Soraja Vučelić…

Zbog ovoga je prebačena iz Albanije u Hrvatsku na hitnu operaciju.

  • Estrada

  • 08. Nov. 2022  

  • 1

Soraja Vučelić se navodno bori za život. Starleta je u subotu doživjela stravičnu saobraćajnu nezgodu na granici s Albanijom i nalazi se u teškom stanju, pišu srbijanski mediji.

Vučelićeva navodno ima polomljena rebra, a pojavilo joj se unutrašnje krvarenje.

Zbog ovoga je prebačena iz Albanije u Hrvatsku na hitnu operaciju.

- Ljekari se od subote bore za Sorajin život. Ona je odmah poslije udesa prebačena na jednu privatnu kliniku u Albaniji, gde je operisana. Međutim, juče joj se stanje pogoršalo i pojavilo joj se unutrašnje krvarenje. Porodica i prijatelji su odlučili da je na novu operaciju prebace u Hrvatsku - priča za Informer izvor blizak starleti i nastavlja:

- Soraja je sa Kosmeta krenula ka Albaniji sa drugaricom. Vozila je "Mercedes", na koji je naletio kombi. Od siline udarca Soraja zamalo nije poletjela kroz šoferšajbu. Ona je grudnim košem tresnula u volan, polomila rebra i povrijedila unutrašnje organe.

Prema njegovim riječima, scena na mjestu nesreće je bila jeziva.

- Auto je skroz uništen! Vatrogasci su morali Soraju i njenu drugaricu da izvlače iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta i zatekla je bez svijesti. Priključili su je na infuziju i odvezli na jednu privatnu kliniku. Ljekari su je detaljno pregledali i utvrdili su da ima polomljena rebra, povrede vrata, pluća i abdomena, pa je operisana. Međutim, juče se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora da ide na novu intervenciju - priča izvor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...