SLAVNA MANEKENKA U NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU: Kate Moss osvanula u haljini koja je otkrila baš sve…

Video njezinog govora brzo se proširio internetom, a korisnici društvenih mreža izrazili su zabrinutost zbog bizarnog ponašanja kraljice modne piste.

  • Show

  • 11. Nov. 2022  

  • 0

Legendarna manekenka Kate Moss izazvala je zabrinutost na jednom modnom događanju u New Yorku i to nakon što je održala govor na pozornici zbog kojeg su se svi pitali što s njom nije u redu.

48-godišnja Kate dodijelila je nagradu za inovatore časopisa Wall Street Journala, kreativnom i imidž direktoru Saint Laurenta Anthonyju Vaccarellu, a pritom je djelovala nervozno, pridržavala se za govornicu i nerazgovjetno izgovarala pojedine riječi. Na sebi je nosila prozirnu haljinu ispod koje su joj se vidjele gaćice, a zahvaljujući tome je privlačila poglede znatiželjnika.

Video njezinog govora brzo se proširio internetom, a korisnici društvenih mreža izrazili su zabrinutost zbog bizarnog ponašanja kraljice modne piste.

Vrativši se iz Amerike Kate se otputila u noćni izlazak u Londonu, a dok je u ranim jutarnjim satima napuštala klub Lou Lou's pokazala je gole grudi u haljini s dubokim dekolteom.

Foto: Profimedia

Sudeći prema fotografijama toga uopće nije bila svjesna dok je držala prijatelja za ruku i hodala do svog automobila, što je dodatno zabrinulo njezine obožavatelje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...