EDIN DŽEKO VOLJENOJ ZEMLJI ČESTITAO DAN DRŽAVNOSTI: "Naša država možda nije savršena, ali je meni jedna jedina"

Dijamant se oglasio putem Facebooka gdje je između ostalog poručio da naša država možda "nije savršena", ali da je njemu "jedna jedina".

  • Sport

  • 25. Nov. 2022  25. Nov. 2022

  • 0

Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Intera, emotivnom je porukom čestitao Dan državnosti BiH.

Dijamant se oglasio putem Facebooka gdje je između ostalog poručio da naša država možda "nije savršena", ali da je njemu "jedna jedina".

- Država nisu pojedinci, država smo svi mi koji volimo Bosnu i Hercegovinu i zato, svim iskrenim i dobrim ljudima, koji u srcu nose Bosnu i Hercegovinu, želim sretan Dan državnosti!

Naša država možda nije savršena, ali je meni jedna jedina! Volim te Bosno i Hercegovino - napisao je Džeko.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...