ŽARI I PALI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Neymarova zgodna sestra plijeni pažnju na Svjetskom prvenstvu u Kataru… (FOTO)

Rafaellu na profilu na Instagramu prati 5,7 miliona fanova, a njezinog starijeg brata nevjerovatnih 183 miliona. 

  • Estrada

  • 26. Nov. 2022  

  • 0

Nogometna reprezentacija Brazila uspješno je savladala reprezentaciju Srbije na prvenstvu u Katru, a jedna od glavnih zvijezda susreta bio je Neymar koji je na tribinima imao i posebnu podršku.

30-godišnjeg napadača, kojeg mnogi smatraju najboljim brazilskim nogometašem svoje generacije, u Katar je stigla bodriti i porodica, a navijanje predvodi njegova 26-godišnja sestra Rafaella Santos čije pojavljivanje nikome nije promaklo.

Atraktivna Rafaella je strastvena obožavateljica nogometa, a koliko se zna uživiti u navijanje za brata svjedoči i podatak da jednom slaveći bratov pogodak iščašila rame.

Brat i sestra su jako bliski, zajedno su odrastali u skromnom domu u Sao Paulu i na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije, a ona ga često prati i na putovanjima. Rafaellu na profilu na Instagramu prati 5,7 miliona fanova, a njezinog starijeg brata nevjerovatnih 183 miliona. 

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...