USIJANJE NA INTERNETU NAKON SLAVLJA JAPANA: "Utakmica je namještena. Oni su odlučili izgubiti…"

Nikada u povijesti japanski nogometaši nisu uspjeli pobijediti svjetskog prvaka, a sada su srušili dva, Njemačku i Španjolsku, i to u samo deset dana. 

  • Sport

  • 02. Dec. 2022  02. Dec. 2022

  • 0

Nogometaši Japana senzacionalno su preokrenuli Španjolsku (2:1) za osvajanje prvog mjesta u grupi E i plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva, gdje će zaigrati protiv Hrvatske.

Nikada u povijesti japanski nogometaši nisu uspjeli pobijediti svjetskog prvaka, a sada su srušili dva, Njemačku i Španjolsku, i to u samo deset dana. 

Japanska senzacija je odjeknula na internetu, a brojni korisnici Twittera tvrde da je ovaj poraz Španjolcima došao kao naručen.

"Španjolska je izdala Njemačku. Trebali su pobijediti Japan, ali nisu htjeli", napisao je jedan korisnik Twittera a drugi dodao:

"Španjolska je dopustila Japancima da ih pobjede, kako bi Nijemci ispali".

Jedan od navijača sumnja da je ova utakmica bila namještena:

"Siguran sam da nisam jedini koji osjeća da je utakmica Japana i Španjolaca namještena. Bilo je dovoljnio dokaza da je drugi gol bio preko linije, ali VAR je rekao da je bio pogodak. Stvarno sumnjam u to", dok drugi tvrdi da nije namještena utakmica:

"Ma nije namještena utakmica. Japan nije pobijedio, Španjolska je odlučila izgubiti":

Drugi su čestitali Japanu, ali vjeruju kako Španjolci nisu htjeli pobijediti:

"Čestitke Japanu, sjajna utakmica. Ne znam koliko je Španjolska željela pobijediti ovu utakmicu. Ovako će igrati protiv Maroka, a ne protiv Hrvatske. Osim toga, Njemačka ide kući zbog ovog rezultata. Ne znam koliko je ovo loše za Španjolce", napisao je jedan od korisnika Twittera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...