„ZNAO SAM DA BOLUJE…“: Brojni muzičari biranim riječima se opraštaju od Massima, oglasio se Cetinski, Huljić...

"Volimo te", poručili su mu iz benda Opća opasnost.

  • Estrada

  • 24. Dec. 2022  

  • 0

Massimo Savić preminuo je jučer u 61. godini života u zagrebačkoj KBC-u Sestre Milosrdnice gdje se liječio od karcinoma pluća.

Od Massima se uz obitelj opraštaju i brojni prijatelji i kolege. Nevjerica, šok, tuga. To su njihove reakcije. Žak Houdek na Facebooku je poručio da će u Puli pjevati njemu u čast.

"Bio si velik i poseban" napisao je Dino Jelusić.

"Volimo te", poručili su mu iz benda Opća opasnost.

"Hvala ti na glazbi, ljubavi, prijateljstvu, smijehu i čaroliji koja ostaje zauvijek." Tim riječima od njega su se oprostili iz njegovog Aquarius Recordsa. Evo kako su se od njega oprostili Tonći Huljić i Toni Cetinski.

"Nažalost, i Massimo je otišao, nadam se na neki bolji svijet. Veliki gubitak za glazbu, to je i deplasirajuće govoriti, jer je i kao čovjek pridonio puno svojim iskustvom. Ne znam što bih rekao... Znao sam već neko vrijeme da boluje, ali smo se svi nadali da će se nekako uspjeti izboriti", kazao je za RTL Danas Cetinski.

Huljić je pak glasom koji je podrhtavao rekao: "Ništa ne mogu kazati osim da sam se nadao drugačijem ishodu. Bolovao je od toga što se sad i piše, bio sam upoznat s tom situacijom, ali smo se svi nadali drugačijem... Ne znam što se desilo zadnjih godina, ali veliki broj mojih suradnika i prijatelja naglo je otišao... Prevelik šok. Mi smo od druge polovice 80-ih godina, kad je on krenuo u solo karijeru na neki način bili povezani na ovu ili onu stranu... Moje srce i srce moje obitelji je sad s njegovom..."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...