POTRAGA KOD ILIJAŠA: Nestala 41-godišnja žena, GSS na terenu

Amela je zadnji put viđena 18. decembra 2022. godine u jutarnjim satima.

  • Hronika

  • 25. Dec. 2022  

  • 0

Na poziv Policijske uprave Ilijaš u koordinaciji sa Operativnim centrom Civilne zaštite Kantona Sarajevo pokrenuta je akcija potrage i spašavanja za nestalom Amela Sehić (1981) iz naselja Luka kod Ilijaša.

U akciji je od jutros angažovano 30 spasilaca iz GSS Hadžići, GSS Ilidža, GSS Trebević i GSS Novi Grad, angažovani su timovi za potrage i spašavanje, te timovi za potragu na vodi, prenosi Hayat.

Amela je zadnji put viđena 18. decembra 2022. godine u jutarnjim satima. Na sebi je imala crni kaput, Adidas bijele patike i farmerke.

Ukoliko imate informacije vezane za nestalu osobu molimo da obavijestite na broj 122.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...