KLOPP POLUDIO NAKON NOVOG DEBAKLA LIVERPOOLA: „Ovo je stvarno smiješno…“

"Oni sve dopuštaju, ne očekujem ništa u našu korist", kazao je Klopp.

  • Sport

  • 03. Jan. 2023  03. Jan. 2023

  • 0

Jurgen Klopp teško je prihvatio 3:1 poraz svog Liverpoola u 19. kolu engleske Premier lige na gostovanju kod Brentforda. Njemačkog stručnjaka posebno je zasmetalo što je glavni sudac priznao pogodak Bryana Mbuema za 3:1 u 84. minuti. Smatra da je strijelac prilikom akcije za gol pregrubo startao na Liverpoolovog stopera Ibrahima Konatea, te da je zato trebao biti poništen pogodak.

Sporni trenutak pogledajte OVDJE

"Treći gol Brentforda nije se trebao priznati. Ako ste ikada igrali nogomet i bili u sprintu, znate da ćete pasti na lagano guranje ili dodir jer ne možete održati ravnotežu. To smo svi mogli vidjeti. Suci? Kao da razgovaram sa svojom mikrovalnom pećnicom, ne dobivaš nikakav odgovor", kazao je Klopp po sucima za beIn Sports nakon utakmice, te dodao:

"Sudije natežu pravila, to je bio puni tjelesni kontakt. Večeras je samo jednom dosuđen prekršaj u našu korist u fazi Brentfordovih napada, što je stvarno smiješno. VAR se krije iza fraze ‘nije jasno i očito‘, sudac to mora objasniti. Imali smo sastanak prije sezone, sudije ne zvižde na ono za što su rekli da hoće. Oni sve dopuštaju, ne očekujem ništa u našu korist", završio je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...