JURGEN KLOPP, TRENER LIVERPOOLA: "Bio je to pravi horor, nešto najgore..."

Osvrnuo se na konferenciji za novinare uoči utakmice drugog kola protiv Ajaxa u Ligi prvaka i na prvu protiv Napolija u kojoj je njegova ekipa deklasirana.

  • Sport

  • 13. Sep. 2022  

  • 0

Trener Liverpoola Jürgen Klopp nije zadovoljan s igrama svoje ekipe, ali smatra da odgoda utakmice protiv Wolverhamptona može samo dobro donijeti timu iako je istaknuo da bi volio da se taj dvoboj igrao u subotu, koji je odgođen zbog smrti kraljice Elizabete.

Ovako je odgovorio na pitanje novinara o gubitku ritma "subota-srijeda-subota":

- Koji ritam? Ne, ne. Mi nemamo ritam, jesi li gledao našu utakmicu? Izgubiti ovaj ritam bilo bi stvarno 'cool', rekao je Klopp.

Osvrnuo se na konferenciji za novinare uoči utakmice drugog kola protiv Ajaxa u Ligi prvaka i na prvu protiv Napolija u kojoj je njegova ekipa deklasirana.

- Pogledao sam ju više puta i bio je to pravi horor, tako da smo i igračima pokazivali neke situacije. Znali su gdje su pogriješili, ali ovako će još više zapamtiti. To je bila najgora utakmica otkad sam ja došao, a imali smo nekoliko loših, svi se vjerovatno sjećaju Aston Ville i ostalih. Ipak, u tim utakmicama se mogao vidjeti i djelić nas, ali u ovoj ništa. Tako da moramo razumijeti zašto se to dogodilo. Radi se više o individualnoj predstavi jer je osam od 11 igrača bilo ispod svoje razine. Takav je nogomet, moraju se prvo riješiti individualni problemi, kako bi se riješili ekipni, analizirao je Klopp.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...