MLAĐE JE SLAĐE: Premijer Slovenije ljubi 20 godina mlađu misicu, pogledajte čime se hvali na Instagramu...

Mediji su pisali kako je bila u vezi i s bivšim slovenskim ministrom za promet Patrikom Vlačičem.

  • Show

  • 09. Jan. 2023  

  • 3

Slovenski medij raspisali su se o navodnoj vezi premijera Roberta Goloba (55) i 20 godina mlađe misice Tine Gaber (35), nakon što je par zajedno viđen u trgovini namještaja, a zatim i na vatikanskom božićnom koncertu u Rimu, koji je prenosila talijanska privatna televizija Canale 5.

Robert je Tinu upoznao preko njene sestre Urške, koja mu je prvo bila pomoćnica u energetskoj kompaniji Gen-I, a sad je zaposlena u kabinetu premijera.

Tina Gaber poznato je lice slovenske estrade. Bila je Miss Hawaiin Tropica i bivša djevojka pjevača Jane Plestenjaka, a mediji su pisali kako je bila u vezi i s bivšim slovenskim ministrom za promet Patrikom Vlačičem.

Pogledajte čime se zgodna misica hvali na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...