KAKVA GREŠKA: Darijo Srna gradove u Bosni i Hercegovini "pripojio" Hrvatskoj (VIDEO)

"Životni fakultet?", upitao ga je Mario Stanić, voditelj emisije, na što je Srna potvrdno dodao: "Tako je."

  • Šareni svijet

  • 15. Feb. 2023  

  • 1

Proslavljeni hrvatski fudbaler, a danas sportski direktor ukrajinskog Šahtara Darijo Srna, za gradove u BiH Čapljinu i Gabelu rekao je da su dijelovi Hrvatske.

Gostujući u emisiji na Arena sport kanalu, Srna se prisjetio anegdote s početka fudbalske karijere te govorio i ispričao kako je kao kadet Neretve igrao pod lažnim imenom. U zanosu je za dva bh. grada rekao je da su to dijelovi Hrvatske.

"Tamo što naučiš, u tom dijelu Hrvatske gdje sam ja odrastao - Gabela, Čapljina, Metković, takav fakultet ne možeš završiti nigdje. Ni u Londonu, ni u Njujork, nigdje", rekao je Srna.

"Životni fakultet?", upitao ga je Mario Stanić, voditelj emisije, na što je Srna potvrdno dodao: "Tako je."

.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...