ŠPANIJA BRUJI O GOLČINI LUKE MODRIĆA: „Ovo mu ne smije biti zadnji gol za Real…“

Osim toga, Modrić je ovime izjednačio svoj najbolji golgeterski učinak iz 2020./21. sezone kad je na kraju imao šest pogodaka u svim takmičenjima.

  • Sport

  • 16. Feb. 2023  16. Feb. 2023

  • 0

Luka Modrić ne smije odigrati još samo deset utakmica na Santiago Bernabéu. Stoji to u naslovu na španjolskoj Marci nakon što je Modrić pogodio za konačnih 4:0 u susretu 21. kola španjolske La Lige protiv Elchea.

Aludiralo se time na produženje suradnje s Realovom desetkom kojoj na kraju sezone ističe ugovor. Hvalospjevima nije bilo kraja, Marca je Modrića prozvala nogometnim Rogerom Federerom. Za pogodak mu je trebalo samo 12 minuta otkako je u 68. minuti ušao umjesto Danija Ceballosa, a hirurški preciznim udarcem s vrha šesnaesterca srušio je ovosezonski rekord i postao najstariji igrač koji je postigao gol u La Ligi.

Modrić ima 37 godina i 159 dana, a prvi mu je pratitelj nekadašnji napadač Manchester Cityja, a sada Cadiza, Alvaro Negredo koji je u minuloj sezoni tresao mrežu s 37 godina i 27 dana.

Osim toga, Modrić je ovime izjednačio svoj najbolji golgeterski učinak iz 2020./21. sezone kad je na kraju imao šest pogodaka u svim takmičenjima.

Do kraja sezone ostalo je još 17 kola u La Ligi, a tu su još Liga prvaka gdje Real igra osminu finala protiv Liverpoola te španjolski Kup gdje ih čeka Barcelona u polufinalu. Nakon utakmice Eduardo Camavinga još jednom je istaknuo kako voli igrati uz Modrića.

-Više volim igrati u sredini nego na lijevom boku. Kroos i Luka su ovdje sa mnom i učim od njih od prvog dana otkako sam došao u Madrid. Nema boljih mentora od njih, rekao je 20-godišnji Francuz, koji je Modriću asistirao za pogodak.

Golčinu Luke Modrića pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...