NEVJEROVATNO: Muškarac ukrao tramvaj, njime se odvezao četiri stanice i pobjegao…

Odvezao se četiri stanice odnosno 1,4 kilometra puta.

  • Hronika

  • 07. Apr. 2023  

  • 0

PU zagrebačka potvrdila je kako je dojavu o nestalom tramvaju dobila oko 23:15 sati u srijedu

Na okretištu Ljubljanica u Zagrebu nepoznati muškarac, za kojim traga zagrebačka policija, ukrao je ZET-ov tramvaj i nestao, javlja 24 sata.

Odvezao se četiri stanice odnosno 1,4 kilometra puta. Kada je stigao na odredište samo je otvorio vrata i otišao u nepoznatom smjeru.

PU zagrebačka potvrdila je kako je dojavu o nestalom tramvaju dobila oko 23:15 sati u srijedu. "Zasad znamo da u tramvaju nije bilo putnika te niko nije ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u toku te utvrđujemo i dalje sve činjenice o događaju", kazali su iz policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...