UZEO STVARI U SVOJE RUKE: Schwarzenegger sam popravio rupu na cesti jer mu je dosadilo čekati popravak (VIDEO)

75-godišnji bivši guverner Kalifornije na Twitteru gdje je objavio snimku kako popravlja cestu.

  • Show

  • 12. Apr. 2023  

  • 0

Glumac Arnold Schwarzenegger uzeo je stvari u svoje ruke nakon što mu je bilo dosta nedjelovanja u njegovoj sredini te je popravio rupu na cesti koja je pravila probleme njemu i njegovim susjedima.

“Nakon što je cijelo susjedstvo bilo uzrujano zbog ove ogromne rupe na cesti koja sedmicama kvari automobile i bicikle, danas sam izašao sa svojim timom i popravio je. Uvijek kažem nemojmo se žaliti, učinimo nešto po tom pitanju”, napisao je 75-godišnji bivši guverner Kalifornije na Twitteru gdje je objavio snimku kako popravlja cestu.

Ljudi su hvalili glumca i bivšeg bodybuildera jer je zasukao rukave i sam obavio posao. 

“Volim to vidjeti, bivši guverner popravlja rupe”“Stvarno mi se sviđa ovo! Ovo je pravi pogodak”“Sviđa mi se ovo! Poduzimanje radnji u vašoj zajednici!”“Pođi sa mnom ako želiš asfaltirati”, bili su samo neki od komentara Schwarzeneggerovih fanova, prenosi Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...