BILO MU JE SVEGA DOSTA: Pogledajte urnebesni potez Arnolda Schwarzeneggera koji je pogledalo više od deset miliona ljudi…

"Tri sedmice sam čekao da se ova rupa zatvori", rekao je Arnold.

  • Show

  • 13. Apr. 2023  

  • 0

Legendarni holivudski glumac Arnold Schwarzenegger izašao je na ulicu svog kvarta u Los Angelesu, i to kako bi popravio ogromnu rupu na cesti, nakon što mu je dosadilo čekati da neko drugi to dođe učiniti.

75-godišnjem glumcu i bivšem guverneru Kalifornije pridružio se i pomagač dok su se bacili na posao uzimajući lopate u ruke, čime se pohvalio i na svojem profilu na Twitteru, gdje je i objavio video.

"Danas, nakon što se cijelo susjedstvo uznemirilo zbog ove ogromne rupe na cesti, koja sedmicama kvari promet automobila i bicikala, otišao sam sa svojim timom i popravio je. Uvijek kažem, nemojmo se žaliti, učinimo nešto u vezi s tim. Izvolite", poručio je Arnold.

U videu se vidi i jedna od njegovih susjeda kako prolazi automobilom, koja je spustila prozor i zahvalila filmskoj zvijezdi na trudu.

"Nema na čemu. Morao sam to učiniti sam, ovo je ludo. Tri sedmice sam čekao da se ova rupa zatvori", rekao je Arnold.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...