LJUBAV JE U ZRAKU: Slavni glumački par uhvaćen „na djelu“, pokazali koliko se vole…

Jedan su od omiljenih holivudskih prova sa zanimljivom ljubavnom pričom, a u rijekom zajedničkom izlasku pokazali su da su još zaljubljeni do ušiju.

  • Estrada

  • 18. Apr. 2023  

  • 1

Iako su slavan holivudski glumački par, Ashton Kutcher i Mila Kunis izbjegavaju glamurozne događaje i općenito ih se rijetko može vidjeti u javnosti.

No za vikend su se zajedno pojavili na svečanom događaju Breakthrough Prize u Filmskom muzeju u Los Angelesu, gdje su po dolasku ukrali sve poglede.

Fotografima su pozirala zagrljeni i nasmijani, a neprestani zaljubljeni pogledi potvrdili su da među njima još cvjetaju ruže.

Foto: Profimedia

Mila i Ashton u braku su od 2015. godine i zajedno imaju dvoje djece, osmogodišnju kćer Wyatt i šestogodišnjeg sina Dimitrija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...