KRISTINA DIVLJALA PORSCHEOM 160 NA SAT: Ubila mladića dok je šetao sa djevojkom - u krvi imala četiri puta više alkohola nego što je dozvoljeno

Prilikom testiranja policija je utvrdila da je imala četiri puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno po zakonu

  • Hronika

  • 01. Maj 2023  

  • 0

Kristina Chambers (33) iz Houstona udarila je svojim Porscheom mladića koji je sa djevojkom bio na prvom sastanku. On je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta, saopćila je policija.

Ona je pri brzini od 160 kilometara na sat udarila Joe McMullina, koji je od siline udarca odletio deset metara u zrak. Prilikom testiranja policija je utvrdila da je imala četiri puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno po zakonu, javlja New York Post.

S obzirom na to da je vozila velikom brzinom, nije uspjela da na vrijeme stane ili skrene vozilom u desnu stranu. Ona je Porscheom prvo udarila u ivičnjak, a zatim i u Joea koji je šetao trotoarom sa devojkom Brianom.

"Išli smo na karaoke. Kada smo izašli, tezga sa takosima je bila zatvorena, ali smo znali da je druga prodavnica otvorena. Pitao me je da li želim da do te druge radnje odemo kolima, ali sam ja rekla da je bolje da malo prošetamo", kazala je Briana.

Njih dvoje su šetali trotoarom kada su primetili da Porsche juri ka njima.

"Osjetila sam da mi je nešto udarilo nogu. Odmah sam pomislila gdje je Joe. Brzo sam pozvala Hitnu pomoć, ali je Joe na žalost preminuo na licu mjesta", rekla je Briana.

Ona se zatim prisjetila kako su se proveli tokom njihovog prvog sastanka.

"Prelijepo smo se proveli. Bio je baš sladak i zabavan. Imao je jako dobar ukus za muziku. Nije zaslužio da ovako pogine", rekla je ona.

Tokom nesreće povrijeđena su još dva putnika koja su sa Kristinom bila u Porscheu.Ona je odmah uhapšena i optužena je za ubistvo iz nehata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...