EKSPLOZIJA ODUŠEVLJENJA: Pogledajte šta je golman uradio u 92. minuti utakmice...

Logično je bilo da se sve baci u napad i krene po gol koji bi joj donio produžetak.

  • Šareni svijet

  • 17. Maj 2023  

  • 0

Atletico Morelia i Celaya odigrali su revanš utakmicu polufinala Clausure, turnira koji klubovi meksičke Lige de Expansion igraju u drugom dijelu sezone. Nevjerovatnu utakmicu obilježilo je pet crvenih kartona, ali i čudo koje je u 92. minuti susreta izveo Atleticov golman Santiago Ramirez.

Celaya je prvu polufinalnu utakmicu izgubila 2:1, a do sudačke nadoknade u drugoj rezultat je bio 1:1. Logično je bilo da se sve baci u napad i krene po gol koji bi joj donio produžetak. To je značilo i da u napad kreće Allison Revuelta, golman ekipe.

Upravo on našao se u prilici da postane junak nakon izvođenja kornera u 92. minuti. Ipak, njegov udarac glavom zaustavio je Ramirez, a onda čudesnim potezom i potvrdio prolazak svog kluba u finale takmičenja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...