TEŠKI DANI ZA VEZNJAKA REAL MADRIDA: Luka Modrić pozvan na sastanak, saznao je najgore vijesti...

Srušit će dosadašnjeg rekordera Edena Hazarda, kojeg je Real prije četiri godine doveo iz Chelseaja za 115 miliona eura.

  • Sport

  • 19. Maj 2023  

  • 0

Urednik španjolske Marce objavio je ono što piše i Bild: Luka Modrić (37) pozvan je na sastanak u Realu. Ondje je čuo ono što nikako nije htio. Carlos Carpio navodi da je Modriću na sastanku rečeno da ostaje u Realu i nakon ugovora koji mu završava za 41 dan, čije produženje još nije potpisao pod ranije dogovorenim financijskim uvjetima, ali da se mijenja njegov status u ekipi.

Najčitaniji njemački list piše isto što i urednik španjolskog sportskog dnevnika s najvećim tiražem: Modrić je saznao da ako želi ostati u Realu, mora znati da više ne samo da nije nedodirljiv nego i da će biti rezerva upola mlađem fenomenu, kojeg Real dovodi za nositelja igre nove ekipe.

Pitanje je dana kada će Borussija Dortmund i Real objaviti transfer Judea Bellighama (19), upola mlađeg igrača od Modrića koji ga dolazi naslijediti. Real će isplatiti Borussiji 120 miliona eura, što će Bellinghama učiniti najskupljim igračem u povijesti Reala. Srušit će dosadašnjeg rekordera Edena Hazarda, kojeg je Real prije četiri godine doveo iz Chelseaja za 115 miliona eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...