UBILA SUPRUGA ČEKIĆEM IZ BIZARNOG RAZLOGA: Policija nije mogla da povjeruje da je ovo razlog KRVAVOG PIRA

Ubila muža zato što je od nje tražio da potpiše papire za razvod.

  • Hronika

  • 27. Maj 2023  

  • 1

Policija u Arlingtonu u Teksasu saopćila je da je uhapšena žena koja je čekićem do smrti pretukla svog supruga to uradila jer je ovaj od nje tražio da potpiše papire za razvod.

Moj Tran, stara četrdeset i dvije godine, zadržana je u pritvoru bez prava na kauciju.

Prema saopćenju policije ona je nakon zločina pozvala hitnu pomoć.

"Izjavila je da je došla na mjesto zločina kako bi potpisala papire za razvod", navodi se u saopćenju koje je izdala policija.

"Policija je zatekla ženu azijskog porijekla kako sjedi ispred stana. Kada su ušli pronašli su beživotno tijelo muškarca kako leži na krevetu. Bio je krvav od povreda glave", saopćila je policija.

Nakon razgovora sa detektivom koji tečno govori vijetnamski jezik Tran je pristala da da izjavu.

Objasnila je kako je bila bijesna zbog statusa njihove veze. Došla je u stan žrtve i sa sobom ponijela čekić. Kada je ušla, neko vrijeme je razmišljala da li je sigurna u to što želi da učini. Nakon toga je svoju žrtvu udarila čekićem, kako sama procjenjuje, "šest do sedam puta u glavu".

Poslije toga je pozvala nadležne službe. Kako je rekla potpuno je svjesna onoga što je uradila i da prihvata odgovornost za ubistvo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...