JOŠ JEDNA INVESTICIJA U NAŠOJ ZEMLJI: Bh. firma čiji je pečat na postrojenjima širom Evrope, gradi novi pogon

"Vizija razvoja i kontinuiteta realizacije projekata koji su na početku izazov, a na kraju naš ponos, ostat će ono čime ćemo se voditi i u budućnosti", kazao je Čizmo.

  • Ekonomija

  • 10. Jun. 2023  

  • 0

Delegacija Predstavništva njemačke privrede u Bosni i Hercegovini (AHK) predstavila je svog člana, kompaniju RM-LH d.o.o. u Zenici. 

Kompaniju RM-LH d.o.o. osnovano je 1998. godine u Zenici privrednik Mirsad Čizmo.

Od prvog dana RM-LH d.o.o. je težio ispisivanju historije, a ova kompanija to je i uspjela zahvaljujući brojnim projektima koje su realizirali s vodećim proizvođačima industrijskih postrojenja u oblasti hemije, petrohemije, farmaceutske i prehrambene industrije i energetike.

Pečat RM-LH nalazi se na brojnim postrojenjima širom Evrope, ali i svijeta.

"Vizija razvoja i kontinuiteta realizacije projekata koji su na početku izazov, a na kraju naš ponos, ostat će ono čime ćemo se voditi i u budućnosti", kazao je Čizmo.

RM-LH se danas bavi izradom raznih proizvoda od čelika kao i mašinskom obradom metala. Pored redovnih aktivnosti na području Bosne i Hercegovine, rade i na montaži industrijskih postrojenja širom Evrope.

Kako bi ostvarili svoju viziju, kompanija RM-LH već uveliko radi i na izgradnji nove upravne zgrade i proizvodnih pogona s kojima će se stvoriti pretpostavke za nova radna mjesta, veće poslovne uspjehe i nove stranice historije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...