VUČIĆEVI BATINAŠI U AKCIJI: Komandant KFOR-a za region otkrio koliko je bilo žrtava tokom osiguravanja mira…

„Slobodna Bosna“ ranije je izvijestila o identitetu napadača na snage KFOR-a.

  • Regija

  • 11. Jun. 2023  

  • 1

Komandant Kfora za region Istok potpukovnik Jared Sheets, koji je vodio pregovore sa predstavnicima Srba u Zvečanu, kod metalne ograde ispred opštinske zgrade postavio je transparent na kome piše da je Kfor pretrpio više od 90 žrtava.

Komandant Kfora se kratko zadržao ispred opštinske zgrade u Zvečanu, a na transparentu koji je postavio napisano je da je Kfor imao više od 90 žrtava u posvećenosti da osigura bezbjedno okruženje za sve zajednice.

„Kfor je pretrpio više od 90 žrtava u našoj posvećenosti da osiguramo bezbjedno okruženje za sve zajednice“, piše na transparentu.

„Slobodna Bosna“ ranije je izvijestila o identitetu napadača na snage KFOR-a. Više pročitajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...