DAN NAKON RANJAVANJA NASTAVNIKA: Maloljetnik iz Lukavca prebačen u dječiju psihijatriju u Sarajevu

Dječak je navodno trebao biti smješten u Odgojni centar. Međutim, za to je bila potrebna saglasnost oca koji je nije dao.

  • Vijesti

  • 15. Jun. 2023  

  • 0

Maloljetni učenik Osnovne škole Lukavac Grad koji je jučer u prostorijama škole pucajući iz pištolja ranio nastavnika engleskog jezika Nedima Osmanovića smješten je u dječiju psihijatrijsku bolnicu u Sarajevu. javio je N1.

Kako je od jučer poznato nastavnika je jedan hitac pogodio napravivši mu prostrelnu ranu, a nedugo nakon događaja on je hitno prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli, gdje je podvrgnut operativnom zahvatu.

Dječak je navodno trebao biti smješten u Odgojni centar. Međutim, za to je bila potrebna saglasnost oca koji je nije dao. Stoga je maloljetnik bio premješten u psihijatrijsku bolnicu. Sagovornik tv N1 objašnjava da je dječak satima bio u stanici i nije se znalo gdje će da ga smjeste.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...