TRAGEDIJA U NJEMAČKOJ: Turistkinja preminula od zadobijenih povreda nakon što ju je muškarac bacio s mosta

BR prenosi izvještaj tužitelja koji su kazali da su djevojke naletjele na muškarca na Marijinom mostu s kojega puca lijep pogled na svjetski poznat dvorac.

  • Hronika

  • 15. Jun. 2023  

  • 0

Jedna od dviju turistica koje je napao nepoznati muškarac blizu dvorca Neuschwanstein u južnoj Njemačkoj podlegla je ozljedama, izvijestili su u četvrtak lokalni mediji pozivajući se na državno odvjetništvo

Dvadesetjednogodišnja djevojka umrla je tokom noći u bolnici, a njezina 22-godišnja suputnica zadržana je u bolnici zbog teških ozljeda, izvijestila je javna televizija BR pozivajući se na informacije glasnogovornika državnog tužitelja u Kemptenu.On je kazao da je osumnjičenik uhapšen, no državno tužiteljstvo još nije komentiralo hapšenje.

BR prenosi izvještaj tužitelja koji su kazali da su djevojke naletjele na muškarca na Marijinom mostu s kojeg puca lijep pogled na svjetski poznat dvorac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...