"NEMOJ": Nina Badrić ponosno najavila duet, evo sa kojim pjevačem (FOTO)

Pjesmu koju su u utorak najavili zove se ‘Nemoj‘, a premijerno će biti izvedena na Melodijama Jadrana 25. juna u Splitu.

  • Estrada

  • 15. Jun. 2023  15. Jun. 2023

  • 0

"Ispunili smo sebi jednu davnu želju...”, napisala je popularna domaća pjevačica Nina Badrić na društvenoj mreži Instagram kako pozira i najavljuje novi duet s kolegom Petrom Grašom.

Pjesmu koju su u utorak najavili zove se ‘Nemoj‘, a premijerno će biti izvedena na Melodijama Jadrana 25. juna u Splitu.

alt

U komentarima ispod promotivne fotografije javili su se mnogobrojni obožavatelji, ali i kolege pjevači kao što je Jelena Rozga koja je ostavila emotikone srca, Doris Dragović, Nika Antolos i mnogi drugi.

Inače, Melodije Jadrana održat će se od 23. do 25. juna u jedinstvenom prostoru Galerije Meštrović. Prvi dan rezerviran je za sakralni pop koncert „Misa Mediterana” Tončija Huljića i njegove kćeri Hane Huljić Grašo, a drugi dan na rasporedu je akustični koncert TBF-a, navodi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...