PRIZNALA JE SVE: Nina Badrić 12 godina nakon razvoda braka progovorila o svemu...

Ipak, 2012. su se i službeno razveli te su dobili i crkveno poništenje braka.

  • Estrada

  • 26. Mar. 2024  

  • 0

Nina Badrić godinama uspješno skriva svoj ljubavni život od javnosti, no poznato je da iza sebe ima propali brak.

Nina je 2006. godine stala pred oltar sa šest godina mlađim Bernadrom Krasnićem, no njihova bračna idila nije dugo potrajala i već nakon tri godine objavili su da se razvode, no tada su ipak uspjeli spasiti svoj brak. Ipak, 2012. su se i službeno razveli te su dobili i crkveno poništenje braka.

Sada se Nina za Gloriju prisjetila svojeg razvoda, listajući staro izdanje časopisa na čijoj je naslovnici, uz njenu fotografiju, pisalo: "Preboljela sam razvod".

alt

"Kao što vidite, preboljela sam razvod", započela je kroz smijeh. "Sjećam se i te naslovnice, sjećam se tih godina. Dakle kad sam se rastala ja mislim da su tih dana, tih mjeseci, dapače, da budem iskrena tih godinu dana telefoni zvonili non-stop. I tad sam zapravo prvi put u životu svom promijenila telefonski broj jer sam shvatila da neću moć izaći na kraj sa svim medijima koji su htjeli nekakvu izjavu, a mi smo izašli s jednim priopćenjem. Onda, nakon nekog vremena sam dala jedan intervju za Gloriju i, naravno, kakav može biti naslov netom poslije razvoda: 'Preboljela sam razvod'. Moš' mislit, za to su mi ipak trebale godine, da prebolim samu sebe. Svaki je kraj novi početak", ispričala je Nina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...