NADMAŠILA SAMA SEBE: Potpetice Salme Hayek od 16,5 cm u kojima hodaju samo najvještije dame (FOTO)

Salma Hayek gostovala je u televizijskom showu "Good Morning America" u kojem je govorila o novoj sezoni Netflixove serije "Black Mirror" u kojoj Salma glumi samu sebe.

  • Žena

  • 16. Jun. 2023  

  • 0

Odlično raspoložena glumica na snimanje je došla u outfitu složenom od pomaknute verzije male crne haljine i sandala s vrtoglavo visokom potpeticom.

Jedna od najvećih ljubiteljica vrtoglavog visokih potpetica i platformi s novim cipelama možda je nadmašila samu sebe. Salma Hayek na snimanje emisije "Good Morning America" u New Yorku došla je u crnim sandalama brenda Pīferi, a riječ je o modelu naziva X X-ELLE 165, koji se diči debelom platformom i potpeticom od 16,5 centimetara. Sandale imaju otvorene prste i remen koji drži petu, a izrađene su od veganskog materijala nalik satenu.

 

Salma Hayek u platformama od 16,5 centimetara - 3Salma Hayek nosi haljinu s resama kuće Missoni i platforme brenda Piferi (Foto: Guliver image)

Odjevnu kombinaciju složila je od crne haljine s resama iz resort kolekcije za 2024. godinu luksuzne talijanske modne kuće Missoni.

Može se reći da je riječ o maloj crnoj haljini s pomakom čije široke dugačke rese sežu do poda – zapravo je pravo čudo da se Salma nije saplela o njih! No, holivudska zvijezda velika je majstorica u hodanju i u najvrtoglavijim potpeticama pa je uspješno savladala i ovaj "opasan" outfit, piše Zadovoljna.hr.

Preko haljine odjenula je duži crni blejzer klasičnog elegantnog kroja s kopčanjem na jedno dugme, a nije izostavila ni veliku torbu od glatke crne kože s potpisom modne kuće Balenciaga.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...