GLAMUROZNO IZDANJE: Salma Hayek na Venecijanskom bijenalu u društvu supruga plijenila pažnjom (FOTO)

Hayek i Pinault u sretnom su braku od 2009. kada su sudbonosno "da" jedno drugome izgovorili u gradskoj vijećnici Saint Germain u Parizu na samo Valentinovo.

  • Žena

  • 19. Apr. 2024  

  • 0

Na jubilarnom 60. Venecijanskom bijenalu Salma Hayek još nam je jednom pokazala da ima nepogrešivi smisao za modu. Naime, 57-godišnja glumica i redateljica plijenila je pažnju okupljenih glamuroznom strukiranom plavom haljinom otvorenih ramena s efektnim šljokicama koja je savršeno pratila linije njezina tijela, a zanosni look dodatno je upotpunila parom crnih platforma cipela na visoku petu te visećim dijamantnim naušnicama.

 image

Salma Hayek 

Osim fantastičnim stylingom na koji smo zapravo, kada je riječ o slavnoj glumici, već ionako navikli, pozornost je privlačila i svojoj pratnjom. Naime, Hayek je na službeni photocall stigla u društvu supruga Francoisa Henrija Pinaulta te njegove 23-godišnje kćeri Mathilde iz prvog braka. Ona je, baš poput glumice, za ovu svečanu priliku odlučila odjenuti šljokičastu haljinu, ali za razliku od Hayek u plavom, ona je odabrala kreaciju srebrne boje.

image

Poznata glumica u Veneciju je stigla u pratnji supruga Francoisa Henrija Pinaulta i pokćerke Mathilde

 

Inače, Hayek i Pinault u sretnom su braku od 2009. kada su sudbonosno "da" jedno drugome izgovorili u gradskoj vijećnici Saint Germain u Parizu na samo Valentinovo, i to dvije godine nakon rođenja njihove kćeri Valentine koja danas ima 16 godina. Bračne su zavjete obnovili te iste godine, i to upravo u romantičnoj Veneciji, zbog čega se uvijek vrlo rado vraćaju u ovaj italijanski grad, prenosi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...