KAKVO TIJELO SALMA IMA: Slavna glumica žari i pali i u šestoj deceniji života, otkrila je veliku tajnu…

57-godišnja glumica je dodatnu pažnju privukla i nikad tanjim strukom i vitkom linijom.

  • Estrada

  • 16. Sep. 2023  

  • 1

Slavna glumica Salma Hayek ovog je ljeta oduševila milione fanova na Instagramu objavivši fotografije na kojima je pozirala u bikiniju, a na kojima su do izražaja došle bujne obline koje ju krase.

57-godišnja glumica je dodatnu pažnju privukla i nikad tanjim strukom i vitkom linijom, a sada je otkrila i kako je došla do njega i da se njezina tajna krije u meditaciji.

"Stvarno vjerujem u to, ljudi kažu da je zbog vježbanja, ali mislim da je zbog meditacija. Morate pronaći svoj put, a za mene je vježbanje teško. Stvarno je jako teško imati disciplinu za vježbanje, ali meditacija je šetnja po parku, to je moj način", ispričala je Salma za Entertainment Tonight.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...