MARINIKA TEPIĆ IZNIJELA ŠOKANTNE INFORMACIJE: "Vučićev kum na kokainu izazvao udes"

Kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Nikola Petrović učestvovao je u saobraćajnoj nesreći 7. marta u Užičkoj ulici na Dedinju, u Beogradu.

  • Regija

  • 18. Jun. 2023  

  • 1

"Vučićev kum Nikola Petrović saobraćajku je izazvao pozitivan na kokain i sa 0,41 procenta alkohola u krvi", objavila je potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i priložila izvještaj Policijske uprave grada Beograda u kojem se ovi podaci navode, javlja Direktno.rs.

"Evo dokaza! A vlas kose poslao u Njemačku ne bi li utvrdio da nikada ništa osim majčinog mlijeka nije konzumirao? Hoće i pregled Meklarena 'utvrditi' sistemsku grešku na kočnicama?", upitala je Tepić danas na Twitteru, nakon što je objavila izvještaj policije.

Kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Nikola Petrović učestvovao je u saobraćajnoj nesreći 7. marta u Užičkoj ulici na Dedinju, u Beogradu. On je tada skupocjenim automobilom išao sporednom ulicom, a kada je došao do raskrsnice sa Užičkom, saobraćajnicom sa prvenstvom prolaza, nije se zaustavio na znak, već je nastavio kretanje.

Tada je "McClarenom" udario u "Opel Corsu" u kojoj su bile dvije žene. Oba automobila su od jačine udarca udarila u ogradu Doma Patrijaršije, a dvije povređene žene su prevezene u Urgentni centar. One su tom prilikom zadobile lakše tjelesne povrede i puštene su na kućno liječenje.

alt

Aleksandar Vučić i Nikola Petrović (FOTO: Promo)

O nesreći se tog dana nisu oglasili ni MUP ni tužilaštvo. Dan kasnije, tužilaštvo je, a nakon pisanja medija i slanja zahtjeva, naložilo da se protiv Vučićevog kuma podnese krivična prijava za ugrožanje javnog saobraćaja. Krivična prijava se čekala punih dva mjeseca, da bi konačno nedavno stigla u Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...