LUKA MODRIĆ, NAKON DRAME I PORAZA U FINALU LIGE NACIJA: „Rekao sam da sam donio odluku o odlasku u mirovinu…“

Hrvatska je izgubila od Španjolske (5-4) nakon jedanaesteraca u finalu Lige nacija i ostala bez trofeja.

  • Sport

  • 19. Jun. 2023  19. Jun. 2023

  • 0

U desetoj minuti finala Lige nacija između Hrvatske i Španjolske, gotovo 30.000 Hrvata ustalo se i zapjevalo „Ostani tu, tu je tvoja mati“. Poruka je, naravno, bila upućena kapitenu Luki Modriću u želji da ga pokušaju nagovoriti da odgodi odlazak u reprezentativnu mirovinu.

Hrvatska je izgubila od Španjolske (5-4) nakon jedanaesteraca u finalu Lige nacija i ostala bez trofeja. Modrić nije uspio ugrabiti jedino ono što mu fali u trofejnim vitrinama, no mnogi su s velikom neizvjesnošću iščekivali vijesti o njegovoj odluci. Hoće li ostati i sljedeće godine predvoditi reprezentaciju na Euru u Njemačkoj, po posljednji put u karijeri, ili će se umiroviti, a to znači da će mu poraz od Španjolske biti posljednja utakmica u dresu Vatrenih..

No, na pitanje, Luka je odbio odgovoriti.

- Je, šteta je. Borili smo se do zadnje minute. Utakmica je bila dosta napeta i s jedne i druge strane. Teška utakmica i nažalost ti penali su otišli na drugu stranu i to je to. Rekao sam da donio odluku, ali ne mislim sada o tome pričati' - rekao je Modrić za Novu TV.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...