TRUMP SAMOUVJERENO TVRDI: "Da sam ja ostao predsjednik SAD, Putin ne bi napao Ukrajinu"

"Imam vrlo snažan odnos s Putinom", rekao je Tramp

  • Svijet

  • 20. Jun. 2023  20. Jun. 2023

  • 0

Bivši američki predsjednik i mogući kandidat na novim izborima iduće godine Donald Tramp tvrdi kako ruski predsjednik Vladimir Putin, da je on ostao predsjednik SAD-a, ne bi napao Ukrajinu.

Također tvrdi da je odgodio rusku invaziju za nekoliko godina nakon što je rekao ruskom predsjedniku: "Nemoj to činiti."

Tramp je to kazao tokom intervjua za američku televizijsku mrežu Fox News.

"Imam vrlo dobar odnos s Putinom. Mislim, nisam razgovarao s njim dugo vremena, ali imam vrlo snažan odnos s Putinom", rekao je Tramp.

Prethodno je izjavio da bi okončao rat u roku od 24 sata.

"Gledajte, razgovarao sam s njim. Rekao sam, ako to učinite, bit će pakao koji će trebati platiti. To će biti katastrofa. Nemojte to učiniti".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...