SJAJNI ČAPLJINAC NA KORAK OD SENZACIONALNOG TRANSFERA: Klub iz Njemačke Bundeslige za nogometaša Dinama nudi 25 miliona eura…

Za Dinamo je prethodne sezone odigrao 36 mečeva u svim takmičenjima, a postigao je 3 gola.

  • Sport

  • 29. Jun. 2023  29. Jun. 2023

  • 0

Reprezentativac Hrvatske i trenutni član zagrebačkog Dinama rodom iz Čaljine, Josip Šutalo, nalazi se blizu potpisa za njemački RB Leipzig.

Šutalo je sjajnim igrama u dresu “Modrih” skrenuo pažnju brojnih europskih timova. Prethodnih mjeseci se najkonkretnije povezivao sa Arsenalom, a sada je blizu potpisa za njemački RB Leipzig.

Pregovori su započeli, odvijaju se dobro, a prema posljednjim informacijama dogovor dvije strane vrlo je blizu.

Šutalo bi u redovima Leipziga trebao naslijediti Joška Gvardiola koji karijeru nastavlja u Manchester Cityju, a visina transfera se kreće oko 25 miliona eura.

Za Dinamo je prethodne sezone odigrao 36 mečeva u svim takmičenjima, a postigao je 3 gola.

23-godišnji defanzivac je pored Dinama nastupao za Neretvanac iz Metkovića i Istru, a za selekciju Hrvatske je upisao osam mečeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...