ČAROBNJAK: Dino Merlin za jedan dan rasprodao zagrebačku Arenu, najavljen novi koncert (FOTO)

Radi se o Merlinovoj turneji “Mi” koja već od prošle godine obara rekorde posjećenosti.

  • Estrada

  • 05. Jul. 2023  

  • 0

Bosanskohercegovački kantautor Dino Merlin još jednom je potvrdio kako u Zagrebu doista uživa status megazvijezde. Koncert u zagrebačkoj Areni koji će se održati 8. decembra, rasprodan je za nešto više od 24 sata od puštanja ulaznica u prodaju.

Dino Merlin rasprodao je zagrebačku Arenu u jednom danu, stoga će u njoj imati još jedan koncert i to 9. decembra ove godine.

Karte za koncert 8. decembra su se rasprodale u manje od 24 sata otkako su puštene u prodaju, a prodaja karata za novi koncert kreće od 7. jula u 10 ujutro, prenose 24 sata.

Radi se o Merlinovoj turneji “Mi” koja već od prošle godine obara rekorde posjećenosti, jer je za manje od tri sedmice rasprodao i pulsku Arenu u kojoj nastupa 12. augusta.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...