„POTREBNI SU NAM JEDINSTVO I PATRIOTIZAM…“: Dodik poslao znakovitu poruku, hoće li opozicija ponovo nasjesti…

poslao znakovitu poruku, hoće li opozicija ponovo nasjesti

  • Politika

  • 09. Jul. 2023  

  • 1

Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik poručio je da su „srpskom narodu i Republici Srpskoj potrebni jedinstvo i patriotizam kao simboli prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i da to mora biti zavjet kako za današnje, tako i za buduće generacije“.

- Danas mnogi kidišu na Republiku Srpsku, našu imovinu, prava i slobodu. Pokušavaju na razne načine da nas majorizuju, da nas utišaju, ugnjetavaju, ali naši preci treba da nam budu primjer i ideal kako se čuva i brani svoja zemlja, svoj identitet, vjera i otadžbina. Moramo braniti ono najsvetije što imamo i što smo stvorili u miru, a u ratu odbranili, svoju Republiku Srpsku, poručio je Dodik na Instagramu.

- Zato trebamo jedinstvo i patriotizam koji su simboli naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. I to mora biti zavjet kako za današnje, tako i za buduće generacije - napisao je Dodik na Instagramu.

- U Banjaluci sam se sastao s prijateljom Republike Srpske ministrom inostranih poslova Mađarske Peterom Sijartom i zajedno smo prisustvovali podjeli poljoprivredne mehanizacije u sklopu projekta Vlade Mađarske koji se sprovodi u Republici Srpskoj, poručio je Dodik.

Nakon znakovite poruke lidera SNSD-a o patriotizmu i jedinstvu, postavlja se pitanje hoće li razjedinjena opozicija u RS-u ponovo nasjesti na njegovu priču!?

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...