ROCKY BALBOA U AKCIJI: Silvester Stallone sa suprugom Jennifer odmara u Italiji (FOTO)

Par je u braku od 1997. godine.

  • Show

  • 14. Jul. 2023  

  • 0

Glumac Sylvester Stallone (77) snimljen je na odmoru sa svojom 22 godine mlađom suprugom Jennifer Flavin.

Par odmara u Porto Cervu, talijanskom ljetovalištu u sjevernoj Sardiniji. Fotografi su ih uhvatili na bazenima gdje su se, ako je suditi prema fotografijama, dobro zabavljali. Glumac je suprugu u jednom trenutku uhvatio za grudi.

alt

Par je u braku od 1997. godine. Vjenčali su se u palači Blenheim u Engleskoj. Ceremoniji su prisustvovali samo članovi uže porodice i bliski prijatelji. Imaju tri kćeri - Scarlet (21), Sistine (25) i Sophiju (27).

Krajem avgusta prošle godine pisalo se kako je Jennifer podnijela zahtjev za razvod od Sylvestera. Sudski podnesak u Palm Beach Countryju na Floridi otkrio je da se dvojac složio "da je u najboljem interesu svakoga od njih pojedinačno i, što je još važnije, kolektivno kao porodice, riješiti sva povezana pitanja oko razvoda njihovog braka na dostojanstven, prijateljski i privatan izvansudski način".

No nakon toga je glasnogovornik para izvijestio da su riješili nesuglasice, navodi Index.hr. Rekao je da su se filmska zvijezda i njegova supruga "odlučili naći kod kuće, gdje su razgovarali i uspjeli riješiti svoje nesuglasice te su zbog toga oboje iznimno sretni".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...