IRFAN ČENGIĆ PITA MINISTRA FORTU: "Može li konačno da se natjera Vlada FBiH i nova ministrica da poštuje državne akte i..."

(...) smanji eko test. Jer za pet godina građani su opljačkani za preko 80 miliona KM koje nisu zapravo otišle u budžet već privatnim kompanijama."

  • Mini market

  • 15. Jul. 2023  15. Jul. 2023

  • 0

Nakon što je prije 10 dana Edin Forto, predsjednik Naše stranke i ministar komunikacija i prometa, objavio fotografiju sa Federalnom ministricom prometa i komunikacija Andrijanom Katić u Brčkom gdje je govorio o ubrzanja projekata, poput autoceste Tuzla - Brčko - Orašje i Vukosavlje - Brčko - Bijeljina, na Twitteru se oglasio Irfan Čengić, zastupnik u Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

Njegovu objavu na na Twitteru prenosimo u cijelosti:

"Ministre Edin Forto može li konačno da se natjera Vlada FBiH i nova ministrica da poštuje državne akte i smanji eko test. Jer za pet godina građani su opljačkani za preko 80 miliona KM koje nisu zapravo otišle u budžet već privatnim kompanijama. Prošla Vlada FBiH je tolerisala kršenje državnih akata koje je sprovodio Denis Lasić kao ministar. Kao državni ministar bi se trebali potruditi da pljačka građana u jednom entitetu prestane i jer RS poštuje državne akte u ovom slučaju. Ako vam treba više info stojim na raspolaganju a ekipa CIN BiH odlične analize ima", napisao je Irfan Čengić. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...