GLUMICA MNOGE IZNENADILA: Salma Hayek otkrila tajnu mladolikog izgleda u 54-oj godini (FOTO)

"Mogu meditirati satima jer ne osjećam vrijeme, a tako je zabavno", otkrila je meksička zvijezda.

  • Žena

  • 21. Jul. 2023  

  • 1

Meksička diva stari s ljepotom i gracioznošću, a iako bi brojni mogli povjerovati da u misiji očuvanja mladolikog posjećuje estetske kirurge, ona tvrdi suprotno.

Umjesto tretmanima Botoxa, mladoliki izgled 54- godišnja Salma Hayek pripisuje meditaciji i radiofrekvencijskim tretmanima lica. Kao posebna gošća podcasta "Let's Talk Off Camera" američke voditeljice Kelly Ripe, progovorila je o vlastitom izgledu, tvrdeći da nije rezultat injekcija Botoxa. Salma Hayek

            Foto: Profimedia

 Za svoj besprijekoran izgled, Hayek je ‘okrivila’ meditaciju. "Zbog puno stvari u mom tijelu i zdravstvenih problema, počela sam prakticirati neku čudnu meditaciju koju stalno razvijam. Mogu meditirati satima jer ne osjećam vrijeme, a tako je zabavno", otkrila je meksička zvijezda.   

Hayek, koja je nedavno proslavila dolazak do 24 miliona pratitelja na Instagramu, rekla je da može ‘osjetiti energiju’. "Ona se kreće i pleše u vama, različiti osjećaji i senzacije. Stoga sam stalno na radioferkvencijskim strojevima", priznala je.  

"Nakon tretmana ponekad mi ljudi kad izađem iz sobe znaju reći: ‘O moj Bože. Opet, izgledaš kao da ti je 20’’, rekla je dodajući da kad neko vrijeme zapostavi meditaciju, njezino lice se počne ‘gubiti i sve počinje padati’, prenosi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...