HIT NA INTERNETU: Goran Ivanišević u nezgodnoj situaciji pred kamerama -"Valjda nas neće odnit..."

Ipak, i po kišovitom vremenu kratko je govorio o turniru.

  • Šareni svijet

  • 26. Jul. 2023  

  • 0

Umag je domaćin još jednog Croatia Opena, najstarijeg i najpoznatijeg teniskog turnira u susjedstvu, koji se održava već 33. put.

Turnir, uz sportsku, ima i onu drugu, turističko-zabavnu dimenziju, zbog čega je postao i jedan od simbola tog grada na zapadnoj obali Istre.

- Napokon je došao Umag, jučer smo imali lijepo vrijeme, a danas ovo, rekao je Goran Ivanišević u razgovoru s novinarom Marko Percanom za Dnevnik HTV-a po teškim vremenskim uvjetima.

Ipak, i po kišovitom vremenu kratko je govorio o turniru.

-Imamo tri Grand Slam pobjednika, Rune je nažalost otkazao, Lehečka je odličan. Mali Dino Prižmić je jučer dobio prvi ATP meč. Puno dobrih igrača i interesantnih mečeva, a Umag uvijek da neku dobru priču, kao danas, rekao je Ivanišević.

Za kraj je, u svom stilu, rekao je da se nada da ih vjetar neće odnijeti te dodao da je ovo bilo "najčudnije i najdramatičnije javljanje" iz Umaga.

Pogledajte video.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...