GORAN IVANIŠEVIĆ TUŽI BIVŠU SUPRUGU: "Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična..."

Na napise je reagirao i sam Goran Ivanišević na Facebooku.

  • Estrada

  • 17. Okt. 2023  

  • 0

Nacional je objavio ekskluzivne dokumente koji otkrivaju sudske sporove između Gorana Ivaniševića i njegove bivše supruge Tatjana Ivanišević.

Nacional tvrdi da je dobio uvid u opsežnu dokumentaciju povezanu s više sudskih postupaka koje je umirovljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević pokrenuo protiv svoje bivše supruge Tatjane Dragović, a navodno i kćeri. Nacional navodi da je Ivanišević postupke s ciljem da Tatjani Dragović oduzme dio imovine i navodnu pozajmicu od 2,5 miliona eura.

Na napise je reagirao i sam Goran Ivanišević na Facebooku. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

- Ovako... onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi. Za sve upite i ostalo, olim da javite mojim odvjetnicima, gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...